Get retro!

Get retro!

We believe in courage, creativity, meaning and heart.

Retropolitan este o agentie care ofera servicii complete

Colaboratorii nostri apreciaza accesibilitatea pachetelor  de servicii si rapiditatea cu care transpunem in realitate ideile si campanile de marketing potrivite pentru cresterea oricarei afaceri.

Apreciem trecutul dar imbratisam viitorul. Asemenea televiziunii. Va amintiti cand a aparut prima data, cu cata uimire priveam la el? Acum e istorie! In publicitate este acelasi lucru, desi unele concepte din trecut sunt si acum valabile, mijloacele prin care aceste sunt transpuse in realitate folosesc tehnologii noi si variate.

CINE SUNTEM, CE FACEM SI CUM FUNCTIONEAZA

La baza, suntem o agentie de publicitate care pune un mare accent pe ideile noi, actuale si creative, duse de fiecare data pana la limita neconventionalului, fie ca este vorba despre mediul online, audio -video sau print. Si fie ca aveti nevoie de un singur serviciu sau de implementarea unui intreg plan de marketing, suntem pregatiti sa acceptam si imbratisam cele mai riscante provocari.

In primul rand, fiecare membru al echipei Retropolitan este foarte bine pregatit si educat in cel putin unul din urmatoarele domenii: design, copywriting , dezvoltare web, analiza si strategie sau vanzari. In al doilea rand, suntem intr-un proces constant de invatare si acumulare de informtii noi din diverse domenii de activitate, pentru a le putea aplica in mediul profesional dar mai ales personal.

Armonizarea acestor elemente combinate  cu spiritul activ si indraznet al fiecaruia dintre noi, ne transforma intr- o echipa greu de invins. Mintim, e practic imposibil :-)

Dar ceea ce ne diferentiaza fata de celelalte agentii, este de fapt pasiunea si devotamentul catre ceea ce facem.

Avem un singur crez: “Realizeaza ceea ce nu s-a mai facut”. Este simplu. Nu este intotdeauna usor si recunoastem ca nu toate ideile au fost de success. Dar obiectivele mari atrag rezultate mari. Credem ca tocmai incercarea de a atinge obiectivul suprem este cea mai mare realizare. Pentru ca odata atins obiectivul, un altul mai maret si indraznet se va naste.

Suntem intotdeauna orientati catre oameni- cei mai talentati oameni ii potrivim cu cei mai curajosi clienti. Nu avem o lista cu clientii cu care am dori sa discutam. In schimb, avem o lista cu clientii cu care suntem nerabdatori sa lucram, inca o data sau pentru prima oara.

Suntem in permanenta cautare de suflete curajoase si minti neinfricate care sunt interesate sa faca istorie mai mult decat sa  o repete,  sa realizeze un proiect care sa devina punct de reper in ciclul de viata al oricarei afaceri.

Oamenii crativi sunt curiosi, considera ca problemele sunt interesante si au o abordare constructiva  si pozitiva . Punem multa pasiune in ceea ce facem, pentru a crea idei, concept si design-uri de ultima ora si pentru a ne depasi pe noi insine.

Avem experienta si maturitatea colaborarii cu companiile mari dar si cu agentii si organizatii mici , chiar si non-profit. Suntem intotdeauna interesati sa descoperim oameni, idei si trairi noi. Daca va putem fi de folos intr-o directie creativ-artistica sau doriti doar sa ne cunoasteti mai bine, dati un semn.

REVOLUTIONAM IMPREUNA!